Prikbord

Nieuws & agenda

Koningsspelen 2021

Voorbeeld van afbeelding

Gelukkig gingen de koningsspelen dit jaar wel door! Helaas niet met een ontbijt, maar wel met genoeg andere leuke activiteiten. In de klas hebben we naar de opening van de koningsspelen door de koning en koningin gekeken, online een workshop gevolgd die door Rico Verhoeven werd gegeven en aan de werkboekjes van de koningsspelen gewerkt. Buiten had onze gymjuf Maud allerlei activiteiten georganiseerd, zoals touwtrekken, limbodansen, hoogspringen, eierloop en nog veel meer! 

Het was een hele leuke en geslaagde dag!

28 aprilLees verder
Vignet Gezonde School behaald!

Basisschool het Mozaïek is gezond!

 

Basisschool het Mozaïek heeft het vignet Gezonde School behaald.
Met het vignet Gezonde School laat het Mozaïek zien dat de school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat!

Werken aan gezondheid op school loont. Het draagt bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl. Zo zorgt bs. Het Mozaïek voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én heeft de school aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van haar leerlingen.

 

We hebben nu het vignet VOEDING opnieuw gehaald. Afgelopen week hebben we het vignet voor sport & beweging opnieuw aangevraagd. Fysieke veiligheid en welbevinden is ook al in ons bezit.

 

Directeur Annemieke van Rooy is trots om een Gezonde School te zijn. “Vanaf nu hangt op de gevel van onze school het logo Gezonde School. Zo kan iedereen op het schoolplein zien dat onze school een gezonde school is!”

 

Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.

7 aprilLees verder
Nieuwsbrief Schoolmaatschappelijk Werk!

Inline image

3 maartLees verder
Theevisite tijdens de Kinderboekenweek

Op 14 oktober  zijn alle kinderen van onze school op theevisite geweest. Onder het genot van thee met een koekje genoten ze van een mooi, grappig of spannend verhaal. Het was heel gezellig bij alle juffen en meesters.

Theevisite

11 novemberLees verder
We zijn live!

We hebben een nieuwe website, neem gerust een kijkje op www.hetmozaiek-bs.nl

nieuwe website

11 novemberLees verder
Kalender
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren